Начало / Изделия от кристал / Кристално кълбо
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Изделия от кристал - Кристално кълбо

Кристалното кълбо ще Ви помогне по-добре да разбирате себе си, като хармонизира вътрешният Ви свят. Освен, че е изключително красив, този могъщ инструмент ще ви помогне да откриете верните решения в личния живот и бизнеса и ще ви дари с финансов успех. Поставено в югоизточната част на жилещето Кристалното кълбо ще Ви помогне да увеличите доходите си. Поставено в северозападния сектор ще влияе върху изглаждането на семейните отношения и хармонията.
 
ID 022
Цена: 60.00 лв.
 
 
Кристалното кълбо ще Ви помогне по-добре да разбирате себе си, като хармонизира вътрешният Ви свят. Освен, че е изключително красив, този могъщ инструмент ще Ви помогне да откриете верните решения в личния живот и бизнеса и ще ви дари с финансов успех. Поставено в югоизточната част на жилещето, Кристалното кълбо ще Ви помогне да увеличите доходите си. Поставено в северозападния сектор ще влияе върху изглаждането на семейните отношения и хармонията.
 
ID 221
Цена: 40.00 лв.
 
Фън Шуй Трикрака жаба.Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си.
Цена: 7.00 лв.
 
Прецизна багета- много чувствителна на лагери, сгъваема. Използва се както за радиестезична енергийна диагностика по чакри, така и за по прецизна работа по откриване на подземни води , геоложки разломи, мрежи на Хартман и Кюри и др.
Цена: 55.00 лв.