Начало / Камбани / Камбанка Фън Шуй
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Камбани - Камбанка Фън Шуй

Ефективен енергиен активатор. Може да го поставите в сектора на Полезните хора или на входната врата, от където Ци се влива в дома Ви. Двата небесни дракона ще Ви помогнат да откриете късмета и материаления просперитет. Камбанката издава мелодичен звук, който изпълва помещението с живителна енергия. Тя поглъща лошите енергии по пътя си, сливайки ги в хармонични вибрации.
 
ID 023
Цена: 10.00 лв.
 
 
Тази малка камбанка с двойния възел на късмета е от голямо значение във Фън Шуй. Тя възпроизвежда красив метален звук, предпазва от негативна енергия и лошо влияние и в същото време привлича щастието и късмета в дома и офиса. Може да се окачи на входната врата, на тераста, в автомобила. Размер: височина 18 см.,камбанка 3 см.
 
ID 466
Цена: 5.00 лв.
 
Растящата лозница е символ на растящия късмет. Това уникално като изработка дърво не само ще украси дома Ви, но ще Ви помогне да подобрите благосъстоянието си и да промените живота си към по-добро. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, метален ствол, листа от нефрит (!) и плодове (гроздчета) от кварц и ахат. Лозницата е древен символ на хармонията и взаиморазбирателството. Може да я поставите навсякъде, но най-добра роля би играла в залата за преговори или в конферентната зала на фирмата. В дома подходящо място е всекидневната. Лозата и гроздовете са символ на вечната мъдрост, тя ще Ви опази от ненужни спорове и неправилни решения.
Цена: 50.00 лв.
 
Фън Шуй Дърво на Сбъднатите Надежди (Соколово Око). Красивият полускъпоценен камък тигрово око има две цветови разновидности, познати като соколово око и тигрово око. Соколовото око е сравнително по-скоро образувал се в земната кора минерал – преди около 20 милиона години. На цвят той напомня, разбира се, окото на сокола – тъмно сиво-синьо със сивеещ мек отблясък.С помощта на тигровото око собственикът му винаги намира най-добрия (или по-точно най-безконфликтния) изход от всяка ситуация. На дамите носи късмет и успех във всевъзможните домашни дела и във възпитанието на децата
Цена: 25.00 лв.