Начало / ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИТЕ МАГАЗИНИ! / Магазин "Фън Шуй Център" бул. Мария Луиза 11, срещу ЦУМ
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НАШИТЕ МАГАЗИНИ! - Магазин "Фън Шуй Център" бул. Мария Луиза 11, срещу ЦУМ

Скъпи приятели и клиенти! Заповядайте в сърцето на София В нашия магазин ще намерите огромно разнообразие от Фън Шуй символи, енергийни коректори, амулети, талисмани, сувенири и книги. На място може да получите компетентен съвет или да поръчате Фън Шуй консултация за дома и офиса. Очакваме Ви на Адрес: бул. Мария Луиза 11, срещу ЦУМ Работно време: 8.30-20.30, без почивен ден. За повече информация: ; GSM: 0884/ 135 991,0886/ 573 306 ;02/444 88 09
 
ID 206
Цена: 0.00 лв.
 
Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича богатството към притежателя си. Поставете я в югоизточният сектор на дома или на бюрото в офиса. Можете да я поставите на малка масичка срещу входната врата, но не директно, а под малък ъгъл и резултатите няма да закъснеят. Съвет: Въпреки, че в устата си жабата има китайска нефритена паричка, за предпочитане е да сложите там и българска монета, било тя и от 10 стотинки.
Цена: 65.00 лв.
 
Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си. Поставете я в югоизточният сектор на дома или на бюрото в офиса. Можете да я поставите на малка масичка срещу входната врата, но не директно, а под малък ъгъл и резултатите няма да закъснеят. Не я поставяйте директно на земята! Не пестете средства за покупка на жаба – тя трябва да изглежда изящно и скъпо – тя е символ на Вашето Богатство. Съвет: Въпреки, че в устата си жабата има китайска паричка, за предпочитане е да сложите там и българска монета.
Цена: 12.00 лв.