Начало / VIP - Продукти / VIP
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

VIP - Продукти - VIP

Това красиво Ябълково дърво ще добави добра Фън Шуй енергия във Вашия дом или офис. Ябълковото дърво винаги е било свързвано от китайските с мира и хармонията, защото самата дума за ябълка - "пинг" значи МИР. Ябълката е древен символ на плодородието. Сигурно сте обърнали внимание, че няма китайски филм, в който поне веднъж да не се появява разпъпило ябълково дърво! Между всички дърветата, може би Ябълката цъфти най-красиво - изобилно и омайно както за очите, така и за обонянието. Ябълката е дървото на женската сила, женската сексуалност, то пробужда чувствената природа в жената. Влиянието на ябълката е много необходимо на младите, неопитни и неуверени в себе си момичета. В Китай смятат че, ако искате да изпитате прилив на еротични сили, през лятото трябва да спите под Ябълково дърво. За енергията на Ябълката не съществуват морални норми, тя се подчинява само на зова на природата. Освен като Символ на Плодородието, Ябълковото дърво е почитано и като талисман на Богатството. През вековете е достигнала до нас древна наздравица: "Пием за тебе, стара ябълко, за да цъфтиш и плод да даваш, с рожба богата да ни даряваш! Шапки пълни, калпаци пълни! Торби и крини, чували пълни! И мойте джобове - пълни и те!” Може да поставите това прекрасно дърво във всекидневната или трапезарията, за да постигнете по-голяма хармония в семейството, така и като защита за зло. Отличен активатор и за работното място. Ако в семейството няма деца, дръжте го в съпружеската спалня.
 
ID 421
Цена: 50.00 лв.
 
 
Растящата лозница е символ на растящия късмет. Това уникално като изработка дърво не само ще украси дома Ви, но ще Ви помогне да подобрите благосъстоянието си и да промените живота си към по-добро. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, метален ствол, листа от нефрит (!) и плодове (гроздчета) от кварц и ахат. Лозницата е древен символ на хармонията и взаиморазбирателството. Може да я поставите навсякъде, но най-добра роля би играла в залата за преговори или в конферентната зала на фирмата. В дома подходящо място е всекидневната. Лозата и гроздовете са символ на вечната мъдрост, тя ще Ви опази от ненужни спорове и неправилни решения.
 
ID 423
Цена: 50.00 лв.
 
 
Бикът е символ на Голямото Богатство и Големия Успех през 2009 г., която минава под неговия знак. Той се свързва с пролетта, с добрата реколта, носи щастие, плодородие и сполука. Присъствието му под формата на фигура, картина или статуетка Ви гарантира осъществяването на голяма част от Вашите желания. Бикът е смятан за свещенно животно в Китай, Тайланд, Непал, Индия и много части на Азия. Носи успех в бизнеса, в инвестициите, в проспиритета, привлича Богатството и Изобилието. Наричат го Изпълнител на Желания и се е смята, че винаги възнаграждава тези, които са упорити и работят усилено. Силното и гордо животно помага в изпитанията на живота и се грижи за благосъстоянието на домакинството.
 
ID 424
Цена: 40.00 лв.
 
 
Кристална имитация на диамант – символ на разкоша и богатството. Притежавайки този Фън Шуй талисман, Вие ще призовете в живота си красотата и богатството, радостта и щастливите преживявания. Използва се предимно за разсейване на негативни енергии. Притежава уникалното свойство да хармонизира околното пространство. Има антистресово въздействие. За да работи наистина правилно, поставете кристалният диамант на добре осветено място. Почиствайте го често от прах. Докосвайте го поне веднъж дневно и неговата енергия ще преминава у Вас
 
ID 425
Цена: 130.00 лв.
 
 
Тримата Звездни Мъдреци - Фу, Лу и Шу (често наричани и Тримата Звездни старци) са символи на трите основни успеха в живота на човек : постигане на материално благосъстояние, здраво семейство и власт, здраве и дълголетие за всеки член на рода. Смята се, че събрани заедно, Звездните мъдреци ще донесат в дома ви пълно благоденствие и щастие. Те не са богове в религиозният смисъл на думата, но са символ на божествена власт и заемат важно място във Фън Шуй.
 
ID 426
Цена: 50.00 лв.
 
 
ДРАКОНОВИ КОНЕ Тази двойка е идеална за охрана на входа на дома и офиса Ви от посегателства и кражби. Мъжкият Чи Лин държи в лапите си голямо кълбо, символ на света, Вселената и неограничената власт. Женската е с малкото си, което е символ на защита и лоялност. Присъствието на мъжкият ще привлече мощният космически дъх на дракона, който ще донесе богатство и успех , дълголетие и мъдрост, уважение от страна на децата ви. Великолепната женска има големи защитни способности. Вярва се, че ако погледните в очите й, тя ще Ви донесе щастие и добро състояние. Драконовите коне са известни и като Китайски еднорози - легендарни животни с глава на дракон, люспи на шаран върху тялото на коня и опашката с малки къдрици. Една легенда гласи, че те първоначално те са били пазители на Небесните порти. Задължително поставете фигурите симетрично от двете страни на входната врата. Поставят се винаги така: от ляво мъжкия, от дясно - женската. Така те ще донесат благодат във Вашият дом, ще стимулират успеха. Може да ги поставите и на работното бюро, като ги обърнететака, че да гледат към вратата. Използват се още и за разсейване на злите влияния на 5 - Жълта и 2-Черна звезда. Поставете ги в засегнатите сектори и ще неутрализирате тези неблагоприятни енергии. Размер: височина: 12,5 см.
 
ID 427
Цена: 50.00 лв.
 
 
Мощен активатор на здравето, щастието и богатството. Кристалният лотос създава атмосфера на благополучие и привлича Ци енергията в помещението, в което се намира. Силен талисман за привличане на финансов успех. Задължително трябва да стои на светло място, за да поглъща и акумулира енергия. Счита се, че най-добре изпълнява ролята си в сектора на Богатството. Почиствайте го от прах веднъж седмично. Присъствието на лотоса помага за концентриране на вниманието и стимулира паметта. Може да го поставите на работното си място или на бюрото на детето си.
 
ID 428
Цена: 110.00 лв.
 
 
Конят носи щастие, успех и късмет, ново начало и успешни резултати от положените усилия. Конят е символ на свободата, оптимизма и неукротимата воля. Съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, силата на бика, зрението на орела, бързината на елена. Конят е символ е на безстрашие, доблест и слава. Той олицетворява небесното начало и е считан за посредник между горния и долния свят. За почти всички древни народи той е бил свещено животно. Конят е символ не само на небето, но и на Слънцето. С негова помощ героите слизали в царството на мрака за да се борят със силите на злото. Конят носи със себе си вятъра на промяната и на благоприятните промени в живота. Поставете на гърба му или под копитата монета и той ще ви донесе Славата и Богатство. Фън Шуй смята фигурата на Коня за класически талисман за Сектора на Славата. Чудесен активатор на просперитета в офиса. Най-удачни са фигурите на коне, скачащи нагоре.
 
ID 429
Цена: 70.00 лв.
 
 
ТИГЪРЪТ ЗАЩИТАВА ВСЕКИ ДОМ ОТ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ. От неговото присъствие се възползват политици и високопоставени длъжностни лица. Той е един от най-мощните символи на сила, страст, смелост, увереност, лидерство и независимост. Смята се, че защитава стопанина си от неприятности. Предпазва дома и офиса от бедствия и кражби. Носи успех в кариерата, уважение и признание, спокойствие бизнес делата. Смята се, че поставен в дома или на работното място, той ще засили всяко добро начинание, ще Ви донесе лично богатство и успех. Ако хороскопа казва, че Ви предстоят няколко години лош късмет, не се притеснявайте, Вашият Тигър ще Ви даде сили да преодолеете пречките, да се възползвате максимално от възможностите и да извлечете полза от всяка ситуация. Тигърът ще направи приятелите Ви лоялни, предотвратявайки предателството. В Китай Тигърът се смята за цар на животните. Гледат на него като на естествен символ на царско достойнство, власт и безстрашие. Тигърът гони ужасяващи демони и зли духове. Той е много важна фигура във Фън Шуй и поради факта, че неговите ивици са под формата на благоприятно съчетание на Ин и Ян. Според Китайската митология Тигърът е най-добрия символ за защита от лошите намерения на хората. Той е Вашата надежда за защита в личният живот и в бизнеса, оказва сдържащо, контролиращо и управляващо въздействие върху своят стопанин. Ако не Ви достига хладнокръвие, дръжте около бюрото си статуетка на Тигър. Това красиво животно е символ на благородството и щастието. Талисман, който прогонва болестите и мъката от домът Ви. Символ на мощ и силна власт. В бизнеса Тигърът повишава доверието към лидера, а в дома – към главата на семейството. Прекрасният Тигър, който Ви предлагаме е изработен от нефрит /императорския камък/, което допълнително увеличава силата му. Размер: ширина 23 см, височина 8,5 см
 
ID 430
Цена: 75.00 лв.
 
 
ТИГЪРЪТ ЗАЩИТАВА ВСЕКИ ДОМ ОТ НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ. От неговото присъствие се възползват политици и високопоставени длъжностни лица. Той е един от най-мощните символи на сила, страст, смелост, увереност, лидерство и независимост. Смята се, че защитава стопанина си от неприятности. Предпазва дома и офиса от бедствия и кражби. Носи успех в кариерата, уважение и признание, спокойствие бизнес делата. Смята се, че поставен в дома или на работното място, той ще засили всяко добро начинание, ще Ви донесе лично богатство и успех. Ако хороскопа казва, че Ви предстоят няколко години лош късмет, не се притеснявайте, Вашият Тигър ще Ви даде сили да преодолеете пречките, да се възползвате максимално от възможностите и да извлечете полза от всяка ситуация. Тигърът ще направи приятелите Ви лоялни, предотвратявайки предателството. В Китай Тигърът се смята за цар на животните. Гледат на него като на естествен символ на царско достойнство, власт и безстрашие. Тигърът гони ужасяващи демони и зли духове. Той е много важна фигура във Фън Шуй и поради факта, че неговите ивици са под формата на благоприятно съчетание на Ин и Ян. Според Китайската митология Тигърът е най-добрия символ за защита от лошите намерения на хората. Той е Вашата надежда за защита в личният живот и в бизнеса, оказва сдържащо, контролиращо и управляващо въздействие върху своят стопанин. Ако не Ви достига хладнокръвие, дръжте около бюрото си статуетка на Тигър. Това красиво животно е символ на благородството и щастието. Талисман, който прогонва болестите и мъката от домът Ви. Символ на мощ и силна власт. В бизнеса Тигърът повишава доверието към лидера, а в дома – към главата на семейството. Прекрасният Тигър, който Ви предлагаме е изработен от нефрит /императорския камък/, което допълнително увеличава силата му. Размер: ширина18,5 см, височина 11 см
 
ID 431
Цена: 75.00 лв.
 
Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си. Поставете я в югоизточният сектор на дома или на бюрото в офиса. Можете да я поставите на малка масичка срещу входната врата, но не директно, а под малък ъгъл и резултатите няма да закъснеят. Не я поставяйте директно на земята! Не пестете средства за покупка на жаба – тя трябва да изглежда изящно и скъпо – тя е символ на Вашето Богатство. Съвет: Въпреки, че в устата си жабата има китайска паричка, за предпочитане е да сложите там и българска монета.
Цена: 7.00 лв.
 
Класически Фън Шуй инструмент със специална форма и размери на тръбичките. Уникалните звуци и вибрации, които създава лекуват дисбаланса в помещенията и в човешкият организъм!
Цена: 35.00 лв.