Начало / VIP - Продукти / Фън Шуй за Привличане на Богатство
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

VIP - Продукти - Фън Шуй за Привличане на Богатство

Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си. Изработена е от натурален къс нефрит, който допълнително усилва енергията и действието й. Китайците считат нефрита за прародител на всички минерали и го наричат “Камък на Боговете”. Нефритът е Камъка на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефритът е считан и за камък на моралната чистота и вътрешната хармония. Поставете я в югоизточният сектор на дома или на бюрото в офиса. Можете да я поставите на малка масичка срещу входната врата, но не директно, а под малък ъгъл и резултатите няма да закъснеят. Не я поставяйте директно на земята!
 
ID 455
Цена: 50.00 лв.
 
 
В Китай почитат Дракона като същество, обединяващо Земното и Небесното начало. Той символизира Силата, Великодушието, Издръжливостта и Мъжеството. Не случайно Драконът е символ на императорската власт. Той носи духа на новото и обновлението на, могъщ символ на Ян началото в Природата. Най-подходящото място за дракона е Изток. Той ще донесе в дома Ви пари и успех. За него е добре да се намира близо до вода. Ако имате аквариум, поставете Дракона наблизо – това ще донесе в къщата ви благополучие. Никога не слагайте Дракона в тоалетната или банята!
 
ID 459
Цена: 55.00 лв.
 
 
Растящата лозница е символ на растящия късмет. Това уникално като изработка дърво не само ще украси дома Ви, но ще Ви помогне да подобрите благосъстоянието си и да промените живота си към по-добро. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, метален ствол, листа от нефрит (!) и плодове (гроздчета) от кварц и ахат. Лозницата е древен символ на хармонията и взаиморазбирателството. Може да я поставите навсякъде, но най-добра роля би играла в залата за преговори или в конферентната зала на фирмата. В дома подходящо място е всекидневната. Лозата и гроздовете са символ на вечната мъдрост, тя ще Ви опази от ненужни спорове и неправилни решения.
 
ID 460
Цена: 60.00 лв.
 
 
Бикът е символ на Голямото Богатство и Големия Успех през 2009 г., която минава под неговия знак. Той се свързва с пролетта, с добрата реколта, носи щастие, плодородие и сполука. Присъствието му под формата на фигура, картина или статуетка Ви гарантира осъществяването на голяма част от Вашите желания. Бикът е смятан за свещенно животно в Китай, Тайланд, Непал, Индия и много части на Азия. Носи успех в бизнеса, в инвестициите, в проспиритета, привлича Богатството и Изобилието. Наричат го Изпълнител на Желания и се е смята, че винаги възнаграждава тези, които са упорити и работят усилено. Силното и гордо животно помага в изпитанията на живота и се грижи за благосъстоянието на домакинството. Символът на Бика е подходящ за тези, които се стремят да привлекат към себе си повече Късмет, Успех и Богатство. Той носи добра възможност и шанс за по-голяма заплата на тези, които искат нова работа и успех в кариерата. Смята се, че Бикът предпазва от зли духове и лоши помисли. На Запад символът на Бика се използва предимно от хора, които се занимават с финанси - той помага за нарастване на приходите: плавно и упорито нагоре, нагоре с волята, силата и упоритостта на Бика. Това е един отличен Фън Шуй символ и за всички, които се занимават с инвестиции, фондова борса, строителство и дългосрочни проекти. Материал: гипсолит Размер: ширина 9 см., височина 5,5 см
 
ID 464
Цена: 0.00 лв.
 
 
Конят носи щастие, успех и късмет, ново начало и успешни резултати от положените усилия. Конят е символ на свободата, оптимизма и неукротимата воля. Съчетава в себе си качествата на няколко животни - храбростта на лъва, силата на бика, зрението на орела, бързината на елена. Конят е символ е на безстрашие, доблест и слава. Той олицетворява небесното начало и е считан за посредник между горния и долния свят. За почти всички древни народи той е бил свещено животно. Конят е символ не само на небето, но и на Слънцето. С негова помощ героите слизали в царството на мрака за да се борят със силите на злото. Конят носи със себе си вятъра на промяната и на благоприятните промени в живота.
 
ID 469
Цена: 75.00 лв.
 
 
Тази жаба е наистина уникална! Изработена е от масивно дърво с малки, като гребен гърбици. Преминавайки с тънката пръчка по гърба на жабата тя издава звук, досущ напомнящ квакане на истинска жаба! Китайците смятат, че звука, който тя издава, силно привлича финансовият успех и късмета към притежателя й. Търкайки жабата по гърба, може да си пожелавате не само богатство, но и други съкровенни тайни – пеещата жаба ще ги изпълни.
 
ID 470
Цена: 20.00 лв.
 
 
Тази уникална тройка от жаби ще донесе в живота Ви много благополучие и богатство! Три трикраки жаби, с монети в уста, държащи кристално кълбо - символ на Вселената, безкрайността и съвършенството! Наричат ги "Жабите на Изобилието" и са свръх мощен активатор на добрия финансов успех. Всяка от тях държи могъщ символ: първата - магическия осмограм Ба Гуа с триграмите, втората - китайска монета, третата - златно кюлче (слитък). Този талисман притежава изкючителна сила да привлича богатството към притежателя си. Поставете го задължително на светло, слънчево място, за да може кристалното кълбо да акумулира енергията Ци!
 
ID 471
Цена: 27.00 лв.
 
 
Тези 8 жаби, седящи върху древния Ба Гуа осмограм ще донесат в живота Ви много късмет и богатство! Всяка жабака стиска в уста монета на богатството, а под всяка от тях се намира съответният магически триграм. Жабите са стъпили върху планина от монети и златни кюлчета - символ на богатството и изобилието в дома. В средата на композицията е китайска монета, в чийто отвор е кристалното кълбо - символ на Вселената, Безкрайността и Съвършенството! Този талисман притежава изкючителна сила да привлича богатството към притежателя си. Поставете го задължително на светло, слънчево място, за да може кристалното кълбо да акумулира енергията Ци!
 
ID 472
Цена: 25.00 лв.
 
 
Дракон с тяло на костенурка, това е приказно същество от източната митология, защитаващо своя стопанин от всякакви заплахи и опасности. Мощен Фън Шуй инструмент, събрал в себе си силата на две обожествени могъщи животни. Използва се като универсало средство за привличане на късмета, за защита на дома и умножаване на богатството. Древната легенда гласи, че това фантастично животно се е появило като плод от съюза между костенурката – пазителка на знанието и мъдростта и дракона – господар на небето и замята. Когато драконът остарял и почувствал близо смъртта, той се разстроил, че оставя света без мъдро управление и защита. Умната костенурка разбрала, че след смъртта на дракона над земята ще надвиснат много беди и дала на духа му своето тяло. Може да увеличите силата на този талисман като го поставите на бюрото или на библиотеката си – навсякъде където има мъдрост и творчество. Не го дръжте близо до счупени предмети – те ще отнемат от силата му.
 
ID 474
Цена: 16.00 лв.
 
 
Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса. Много древен символ, изпозван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята. Ако искате да активирате собствения си финансов късмет поставете монетите в портмонето си. Така ще ги носите винаги със себе си и ще имате пряк физически контакт с техните енергии. Ако искате да активирате семейния финасов аспект може да ги поставите в Сектора на Богатството. В офиса може да ги поставите на бюрото.
 
ID 475
Цена: 9.00 лв.
 
Какво според Фън Шуей символизира този усмихнат Буда. Известен още като Буда на богатството. Усмихнатият Хотей е често срещана статуетка в домовете на хората, като насител на късмети просперитет. Той носи щастие на хората с външният си вид. Изобразен е широка усмивка и голям чувал, в който се счита, че има неограничено количество богатство. Помага да постигнете начертаните цели. Легендата разказва ,че нищо не прави Хотея по щастлив от това ,да види проблемите на хората, притеснението и тъгата и да ги превърне в щастие. Говори се ,че вътрешната му усмивка е толкова силна , че се излъчва през цялото му лице. Носи щастието ,богатството и радостта където и да отиде. Носи късмет в бизнеса помага да постигнете начертаните цели.
Цена: 45.00 лв.
 
Препарат за отстраняване на микробиални огнища от бъбреците и пикочните пътища. Подобрява функциите на пикочните органи, оказва благоприятно въздействие върху ставите и гръбнака. Позитивна психика, най-вече при чувство на притеснение и безпокойство.
Цена: 34.00 лв.