Начало / Животните във Фън Шуй / Риби
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Животните във Фън Шуй - Риби

Изображението на риба като символ се използва много често във Фън Шуй за привличане на финансов успех ( В християнската мистика рибата също се свързва с богатство. Не случайно празника на банкерите е на Никулден!). Двойката риби се счита от китайците за мощен символ и активатор на плодородието и изобилието. Тези красиви скачащи нагоре рибки ще донесат в живота Ви благополучието, което заслужавате. Поставете ги в Сектора на Кариерата или на Югоизток и очаквайте резултат след не повече от един лунен месец!
 
ID 050
Цена: 9.00 лв.
 
 
Фигурата на риба се използва много често във Фън Шуй за привличане на финансов успех и сбъдване на желанията. Тази златна рибка, легнала върху кошничка със златни кюлчета се счита от китайците за мощен символ и активатор на плодородието и изобилието. Йероглифът на Богатството, обграден от монети, допълнително стимулира финансовия успех на притежателя си. Може да използвате тази рибка самостоятелно или в двойка. Поставете я в Сектора на Богатството или Кариерата и очаквайте резултати!
 
ID 104
Цена: 8.00 лв.
 
 
Тези уникални скачащи златни риби ще привлекат към Вас финансовият успех и късмета! Рибата се използва много често във Фън Шуй като мощен активатор на съзидателна енергия, плодородие и сбъдване на желанията. Трите скачащи риби държат над главите си кристално кълбо - символ на Вселената, Безкрайността и Съвършенството! Тази красива тройка риби ще донесе в живота Ви желаното охолство и благополучие. Поставете ги задължително на добре осветено място, желателно с много естествена слънчева светлина. Добро място за тях е Сектора на Кариерата и Сектора на Богатството.
 
ID 106
Цена: 27.00 лв.
 
 
Този сувенир символизира двойка шарани, които са решени да пресичат Драконовите Порти срещу силното течение на Жълтата река.Легендата разказва ,че шараните ще се превърне в дракони при преминаване на портата. Те ще трябва да плуват срещу течението, да правят големи скокове ,да преминат през бързеи,за да постигнат целта си .Затова шаранът се е превърнал с символ на постоянство, на стремежа за високи амбиции и високи постижения.Мощен символ който носи литературен и учебен късмет.Идеален за студенти и за всеки, който иска да придобие нови умения. Двойката шарани във Фън Шуй (фенг шуй), също е и символ на хармония и щастие в брака . Особено когато двата плуват заедно.
 
ID 359
Цена: 27.00 лв.
 
 
Изображението на риба като символ се използва много често във Фън Шуй за привличане на финансов успех ( В християнската мистика рибата също се свързва с богатство. Не случайно празника на банкерите е на Никулден!). Двойката риби се счита от китайците за мощен символ и активатор на плодородието и изобилието. Тези красиви скачащи нагоре рибки, заедно с йероглифа на богатството ще донесат в живота Ви желаното охолство и благополучие. Трите монети под тях усилват финансовият Ви късмет. Поставете ги в Сектора на Кариерата или на Югоизток и очаквайте резултат след не повече от един лунен месец!
 
ID 82
Цена: 6.00 лв.
 
Препаратът помага за отстраняване на стреса главно в менталната област, което може да доведе до положителни психо- соматични промени.
Цена: 34.00 лв.
 
Мандариновото дърво е символ на финансовият късмет. Има свойството да умножава придобитото. Поглъща лошата Ша енергия и я преобразува. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, масивен ствол, листа от нефрит (!) и плодове от натурален камък. Фън Шуй свързва мандарината със златото. Не случайно китайската Нова Година се посреща с обсипани от плодове мандаринови дръвчета –символ на Богатство и Благополучие. Мандарината е и знак за желан и сполучлив брак и семейно щастие. Затова е използвана и като амулет за любов от младите момичета.
Цена: 75.00 лв.