Начало / Животните във Фън Шуй / ЕЛЕН / ЕЛЕН-голям-нефрит
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

ЕЛЕН-голям-нефрит

ID 500
 

Еленът е символ на дълголетие, издръжливост, грация и доброта. Той е едно изключително животно и страхотен амулет за дома и офиса.
Думата “Елен” на китайски звучи като думата “Люк”, което означава добър доход и просперитет. Еленът символизира финансовата печалба и се смята, че може да даде добра възможност за подем в смутни и кризисни времена.
Смята се, че Еленът решава всички видове парични проблеми и финансови затруднения, отстранявайки препятствията.Той помага за натрупването на богатство и за увеличаване на щастливите мигове в живота.
С него ще постигните Слава, Богатство и Успешна кариера.
В различни древни текстове той символизира скорост издръжливост и дълголетие. Той е символ на дълъг живот, защото е единственото животно, върху което (върху рогата) расте така наречената “Гъбата на Безсмъртието”. Именно затова, рогата на Елена се използват за извличане на ценни лечебни съставки.
Еленът се чувства добре в присъствието на ШУ (един от Тримата Звездни Мъдреци - Божество на Дълголетието), заедно носят дълъг живот, Богатство и Просперитет.
Много често майсторите по Фън Шуй използват символа на Елена като активатор на Доброто, Късмета и Щастието в дома, магазина и офиса. Еленът носи просперитет и растеж на фирмите.

Подходящ подарък за годишнина, рожден ден и за семеен празник.

Елените работят с енергиите много по-добре, когато са по двойки.

Поставен в офиса, Еленът ще активира ръста на продажбите и успеха в бизнеса. Поставен в дома, той стимулира семейното благополучие, щастливия и дълъг живот и нарастващото благоденствие.
Идеалния момент да подарите Елен на специален за Вас човек, е когато той прави нова крачка в бизнеса или започва нова работа.
1. Поставете го в Южната част на Вашият дом или офис за да постигнете Слава и Късмет, да засилите признанието в бизнеса. Вашите таланти и упорита работа ще се оценят от подходящите хора. Това ще доведе до възходяща стабилност във всички аспекти на живота.
2. Поставете го на Запад с пожелание за успех, способност и добро здраве и възпитание за вашите деца.
3. Поставете го на Северозапад, това би осигурило добър семеен доход и Богатство за цялото семейство, подкрепа от външни хора и добро име на семейството.
4. Поставете го на Югозапад. Жените и най-вече майките ще постигнат значителена оценка на труда си, ще станат “по-значителни” от гледна точка на влияние в семейството и в печеленето на пари. Ще се подобри романтиката в семейството. А неомъжените ги очаква добър брак.
5. Поставете го на Изток, за да подобрите здравословното състояние на Семейството. Еленът на Изток осигурява на всички живеещи в дома Просперитет, Боготство и дълъг живот. От неговата сила се възползват болните и стари хора в семейството. За тези, които често боледуват е хубаво да поставите елен до леглото.
6. Поставете го в хола и цялото семейство ще пътува безопасно.

Споделете