Начало / Животните във Фън Шуй / Бик / Бик - нефрит
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Бик - нефрит

ID 412
 

Бикът е символ на Голямото Богатство и Големия Успех през 2009 г., която минава под неговия знак. Той се свързва с пролетта, с добрата реколта, носи щастие, плодородие и сполука. Присъствието му под формата на фигура, картина или статуетка Ви гарантира осъществяването на голяма част от Вашите желания.
Бикът е смятан за свещенно животно в Китай, Тайланд, Непал, Индия и много части на Азия. Носи успех в бизнеса, в инвестициите, в проспиритета, привлича Богатството и Изобилието. Наричат го Изпълнител на Желания и се е смята, че винаги възнаграждава тези, които са упорити и работят усилено.
Силното и гордо животно помага в изпитанията на живота и се грижи за благосъстоянието на домакинството.
Символът на Бика е подходящ за тези, които се стремят да привлекат към себе си повече Късмет, Успех и Богатство. Той носи добра възможност и шанс за по-голяма заплата на тези, които искат нова работа и успех в кариерата.
Смята се, че Бикът предпазва от зли духове и лоши помисли.
На Запад символът на Бика се използва предимно от хора, които се занимават с финанси - той помага за нарастване на приходите: плавно и упорито нагоре, нагоре с волята, силата и упоритостта на Бика.
Това е един отличен Фън Шуй символ и за всички, които се занимават с инвестиции, фондова борса, строителство и дългосрочни проекти.

В Офиса:
1. Поставете Бика на работното бюро или в залата за преговори и срещи – там, където работите и създавате делови взаимотношения..
2. Поставете го до касовия апарат в офиса или търговското помещение и той ще повиши Вашите печалби.
В къщи:
1. Поставете в Югоизточния сектор на дома или в хола. Така ще увеличите Богатсвото си. Поставен там, Бикът ще превърне Вашите желания в реалност. Той ще покани Богатсвото и Просперитета в къщата за цялото Ви семейство.
2. Поставете Бика на Север, ако търсите победи в Кариерата. Той ще отстрани пречките и проблемите в офиса, ще неутрализира ходовете и намеренията на Вашите конкуренти.
3. Поставете го в Сектора на Вашата Лична Посока и ще имате успех във всички начинания.
4. Поставете го в семейната спалня, ако желаете да имате още здрави и силни деца.
Бикът е символ на плодородието и на неукротимата сила на Земята. Той е и най-разпространения символ на сексуална мощ. Затова често го свързват с животинската природа и страст в човека.
Изработен от натурален нефрит е активатор на богатството и финансовия успех.


Размер: ширина 12 см., височина 6 см


Споделете