Начало / Фън Шуй за здраве / Детоксикационна медицина
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Фън Шуй за здраве - Детоксикационна медицина

Препарат за отстраняване на микробиални огнища от сърдечно-съдовата система. Въздейства благоприятно върху функцията на нервната система на сърцето, допринася за подобряване на емоционалната стабилност.
 
ID 2001
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за отстраняване на микробиални огнища от стомаха, които могат да водят до възпаление на стомашната лигавица или да причинява стомашни киселини, газове и други храносмилателни проблеми, както и до нарушения в усвояването на витамин В12.
 
ID 2002
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за отстраняване на микробиални огнища от гинекологичните органи, които могат да водят до нарушение на функцията на яйчниците, яйцепроводите, матката и влагалището.
 
ID 2003
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за освобождаване на микробиални огнища от черния дроб. Подобрява функцията на черния дроб и жлъчните пътища, оказва благоприятно влияние върху останалите органи, психиката и нервната система. http://www.joalis.bg
 
ID 2004
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за отстраняване на емоционални токсини, които причиняват задържане на токсини в организма.
 
ID 2005
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за отстраняване на микробиални огнища от дихателния апарат. Подобрява функцията на дихателния апарат от носните пътища до белия дроб, плеврата и медиастинум.
 
ID 2006
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за отстраняване на микробиални огнища от бъбреците и пикочните пътища. Подобрява функциите на пикочните органи, оказва благоприятно въздействие върху ставите и гръбнака. Позитивна психика, най-вече при чувство на притеснение и безпокойство.
 
ID 2007
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препарат за освобождаване на микробиални огнища в далака. Чрез далака и панкреаса влияе и върху мускулите, лигавицата и метаболизма на захарта.
 
ID 2008
Цена: 34.00 лв.
 
 
Помага при алергични проблеми. Може да повлияе причините за алергията от централната нервна система, от дихателния апарат и кожата.
 
ID 2009
Цена: 34.00 лв.
 
 
Препаратът е предназначен на микробиални огнища в ендокринните хормонални органи.
 
ID 2010
Цена: 34.00 лв.
 
Растящата лозница е символ на растящия късмет. Това уникално като изработка дърво не само ще украси дома Ви, но ще Ви помогне да подобрите благосъстоянието си и да промените живота си към по-добро. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, метален ствол, листа от нефрит (!) и плодове (гроздчета) от кварц и ахат. Лозницата е древен символ на хармонията и взаиморазбирателството. Може да я поставите навсякъде, но най-добра роля би играла в залата за преговори или в конферентната зала на фирмата. В дома подходящо място е всекидневната. Лозата и гроздовете са символ на вечната мъдрост, тя ще Ви опази от ненужни спорове и неправилни решения.
Цена: 50.00 лв.
 
Предлагаме ви ЧЕРВЕНА австралийска глина със златни йони в опаковки по 60 грама, с указание за ползване. По-долу можете да се информирате за нейните качества. ЧЕРВЕНАТА ГЛИНА – МАТЕРИАЛЪТ, ОТ КОЙТО Е СЪТВОРЕН ЧОВЕКЪТ В оригиналния текст на библейския разказ за сътворението на човека се казва: „И Господ Бог създаде човека от прах из земята, и вдъхна в ноздрите му жизнено дихание; и човекът стана жива душа.” Обърнете внимание: единственият прах, който след навлажняване се превръща в материал, годен за ваятелска дейност, е глината. Тя е използвана от човека от самата му поява на планетата и то не само като средство за битови нужди, но и като лечебен продукт с изключителна мощ. И неслучайно е обект на много притчи, легенди и митове. Глината е ситнозърнест утаечен слой в земната кора. В сухо състояние тя наистина е прахообразна, но след навлажняване добива чудесна пластичност, което я прави желан материал както от грънчарите, така и от скулпторите. Може да съдържа до десет вида минерали, като преобладаващите й съставки са каолинит, монтморилонит и вода. Освен по качества, глините се различават и по цвят: сива, бяла, кафява, зелена, синя, жълта, червена.
Цена: 15.00 лв.