Начало / Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни / Фън Шуй Дърво Лотос
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни - Фън Шуй Дърво Лотос

Лотосът е цветето на Богатство, Просперитета, Успеха и Положителна акмостфера в дома. Той е символ на хармонията и любовта между съпруга и съпругата. Наричат го още “Цветето на светлината”, смятайки го за плод на взаимнодействието между творческите сили на слънчевата и лунната вода. Създадено с много любов и внимание, това изкуствено дърво е изработено изцяло от полускъпоценни камъни: листа от Нефрит, считан за императорския камък и “баща на всички минерали”. Плодовете – пресован и оцветен Ахат – “Камъка на Великата Майка”, смятан, че пази тайната на Сътворението. Саксията е направена от ръчно обработен мрамор и кварц. Прекрасното цвете носи слънчева и лунна енергия, Ин и Ян хармония, мъжко и женско начало, затова го смятат за отличен активатор на партньорството в брака. Използвайте го за укрепване на семейните връзки, както и за внасяне на романтика във взаимоотношенията. Лотосът е символ на абсолютната чистота - това прекрасно създане расте в блатиста и застояла вода, но носи невероятна чистота и красота. Отваря цветовете си от зазоряване до залез – символ на новото начало, съзидането, плодородието, обновлението и безсмъртието. Лотосът носи късмет във всяко отношение. Може да се използва успешно в Сектора на Богатството. Смята се, че е символ на просветление и съвършенство, защото листата, цветовете и плодовете му образуват божествен кръг. Символизира още и духовното разкриване и израстване. Поставете го във всекидневната или на работното място - това ще засили чувството Ви за увереност и превъзходство. Този разцъфнал лотос е уникален талисман за духовна чистота, нежност и магия.
 
ID 438
Цена: 40.00 лв.
 
 
Лотосът е цветето на Богатство, Просперитета, Успеха и Положителна акмостфера в дома. Той е символ на хармонията и любовта между съпруга и съпругата. Наричат го още “Цветето на светлината”, смятайки го за плод на взаимнодействието между творческите сили на слънчевата и лунната вода. Прекрасното цвете носи слънчева и лунна енергия, Ин и Ян хармония, мъжко и женско начало, затова го смятат за отличен активатор на партньорството в брака. Използвайте го за укрепване на семейните връзки, както и за внасяне на романтика във взаимоотношенията. Лотосът е символ на абсолютната чистота - това прекрасно създане расте в блатиста и застояла вода, но носи невероятна чистота и красота. Отваря цветовете си от зазоряване до залез – символ на новото начало, съзидането, плодородието, обновлението и безсмъртието. Лотосът носи късмет във всяко отношение. Може да се използва успешно в Сектора на Богатството. Смята се, че е символ на просветление и съвършенство, защото листата, цветовете и плодовете му образуват божествен кръг. Символизира още и духовното разкриване и израстване. Поставете го във всекидневната или на работното място - това ще засили чувството Ви за увереност и превъзходство. Този разцъфнал лотос е уникален талисман за духовна чистота, нежност и магия.
 
ID 486
Цена: 35.00 лв.
 
 
Дърво ЛОТОС Лотосът е цветето на Богатство, Просперитета, Успеха и Положителна акмостфера в дома. Той е символ на хармонията и любовта между съпруга и съпругата. Наричат го още “Цветето на светлината”, смятайки го за плод на взаимнодействието между творческите сили на слънчевата и лунната вода. Създадено с много любов и внимание, това изкуствено дърво е изработено изцяло от полускъпоценни камъни: листа от Нефрит, считан за императорския камък и “баща на всички минерали”. Плодовете – пресован и оцветен Ахат – “Камъка на Великата Майка”, смятан, че пази тайната на Сътворението. Саксията е направена от ръчно обработен мрамор и кварц. Прекрасното цвете носи слънчева и лунна енергия, Ин и Ян хармония, мъжко и женско начало, затова го смятат за отличен активатор на партньорството в брака. Използвайте го за укрепване на семейните връзки, както и за внасяне на романтика във взаимоотношенията. Лотосът е символ на абсолютната чистота - това прекрасно създане расте в блатиста и застояла вода, но носи невероятна чистота и красота. Отваря цветовете си от зазоряване до залез – символ на новото начало, съзидането, плодородието, обновлението и безсмъртието. Лотосът носи късмет във всяко отношение. Може да се използва успешно в Сектора на Богатството. Смята се, че е символ на просветление и съвършенство, защото листата, цветовете и плодовете му образуват божествен кръг. Символизира още и духовното разкриване и израстване. Поставете го във всекидневната или на работното място - това ще засили чувството Ви за увереност и превъзходство. Този разцъфнал лотос е уникален талисман за духовна чистота, нежност и магия.
 
ID 699
Цена: 60.00 лв.
 
Фън Шуй Дърво на Лечението. Според Фън Шуй този най-чист и прозрачен кристал от кварцовата група има мощно взаимодействие с човешкото биополе. Силен трансформатор, който вдъхва сила на хората и усилва и фокусира енергията. Планинският кристал е защитник, който същевременно разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, облекчава гнева и разкрива изопачаването.
Цена: 60.00 лв.
 
Като талисман тигровото око помага на своя собственик да прояви мъдрост и гъвкавост. То не само прекрасно оценява създадената обстановка, но и позволява на собственика си да се приспособи към промените около него и в настроението на околните по най-подходящия начин. С помощта на тигровото око собственикът му винаги намира най-добрия (или по-точно най-безконфликтния) изход от всяка ситуация. На дамите носи късмет и успех във всевъзможните домашни дела и във възпитанието на децата. Тигровото око предпазва бизнесмените от коварството на конкурентите и им позволява да се ориентират в ситуацията с възможно най-голяма материална изгода. В професионален план тигровото око е камъкът на работниците на интелектуалния труд В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви, развива търпението ви, помага да превърнете загубите в приходи. Полезно е за тези, чийто надежди често не се оправдават, за тези, които искат да получат подкрепа от по-висша сила. Това е камъкът на хората, които искат да поразяват всички с постиженията си. Според индийците този полускъпоценен камък изостря интуицията, усмирява гнева и носи късмет, лекува необоснована ревност. Това е камъкът на хората с висока емоционалност, които са склонни по-скоро да се приспособяват към обкръжаващия ги свят, отколкото да го „преправят” според своето удобство.
Цена: 25.00 лв.