Начало / Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни / Карнеол - Фън Шуй Дърво на Хармонията / Дърво на Хармонията
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Дърво на Хармонията

ID 1111
 

Това прекрасно дърво с “листа” от карнеол не само ще украси дома Ви, но и ще донесе в него много хармония и любов. Дървото от Карнеол олицетворява Семейното Единство и Почтеността и символизира силата и красотата на Земята. Приписват му способността да подтиква към действие, да тушира конфликтите и да разпръсква гнева, като създава чувство на удовлетворение.
Вярва се, че десетките късчета Карнеол по клонките носят на своите стопани спокойствие и хладнокръвие, стимулират хармонията, събуждат чувства на симпатия и обич.
Чудесен камък за защита на дома, успокояващ гнева, утешаващ скръбта, възвисяващ душата. Карнеолът съдейства за постигане на целите чрез съсредоточеност. Карнеолът поощрява хармонията, творчеството и самочувствието.
Алхимиците в Европа го наричали “Камък на поетите”. Почитали го като щастлив, “весел” и лечебен камък, предпазващ от кавги и спорове, успокояващ болести и треска, регулиращ кръвообращението при жените. Някои смятат, че помага и при импотентност, защото основното му качество е способността за укрепване.
Може да поставите дъвото в семейната спланя, във всекидневната или в сектора на Брака.
.

Споделете