Начало / Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни / Нефрит - Фън Шуй Дърво на щастието
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни - Нефрит - Фън Шуй Дърво на щастието

Това прекрасно малко дърво с “листа” от нефрит е талисман за щастие и успех. Китайците считат нефрита за прародител на всички камъни и го наричат “Камък на Боговете”. Ако търсите щастие, духовен мир и телесно здраве – това е вашият талисман! Нефрита е Камъкът на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефрита е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония. Поставете дръвчето в центъра на дома и ще увеичите хармонията във взаимоотношенията в семейството. Поставено на югоизток, дървото ще носи в дома Ви изобилие и охолство.
 
ID 115
Цена: 12.00 лв.
 
Скъпи приятели и клиенти! Заповядайте в сърцето на София В нашия магазин ще намерите огромно разнообразие от Фън Шуй символи, енергийни коректори, амулети, талисмани, сувенири и книги. На място може да получите компетентен съвет или да поръчате Фън Шуй консултация за дома и офиса. Очакваме Ви на Адрес: бул. Мария Луиза 11, срещу ЦУМ Работно време: 8.30-20.30, без почивен ден. За повече информация: ; GSM: 0884/ 135 991,0886/ 573 306 ;02/444 88 09
Цена: 0.00 лв.
 
Като талисман тигровото око помага на своя собственик да прояви мъдрост и гъвкавост. То не само прекрасно оценява създадената обстановка, но и позволява на собственика си да се приспособи към промените около него и в настроението на околните по най-подходящия начин. С помощта на тигровото око собственикът му винаги намира най-добрия (или по-точно най-безконфликтния) изход от всяка ситуация. На дамите носи късмет и успех във всевъзможните домашни дела и във възпитанието на децата. Тигровото око предпазва бизнесмените от коварството на конкурентите и им позволява да се ориентират в ситуацията с възможно най-голяма материална изгода. В професионален план тигровото око е камъкът на работниците на интелектуалния труд В Китай тигровото око е известно като камък на сбъднатите надежди. То приближава изпълнението на желанията ви, развива търпението ви, помага да превърнете загубите в приходи. Полезно е за тези, чийто надежди често не се оправдават, за тези, които искат да получат подкрепа от по-висша сила. Това е камъкът на хората, които искат да поразяват всички с постиженията си. Според индийците този полускъпоценен камък изостря интуицията, усмирява гнева и носи късмет, лекува необоснована ревност. Това е камъкът на хората с висока емоционалност, които са склонни по-скоро да се приспособяват към обкръжаващия ги свят, отколкото да го „преправят” според своето удобство.
Цена: 25.00 лв.