Начало / Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни / Розов Кварц.- Фън Шуй Дърво на Любовта
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни - Розов Кварц.- Фън Шуй Дърво на Любовта

Дървото с розов кварц- камъкът на сърцето и любовта, поставено в Югозападният сектор или в Сектора на любовта по вашето Гуа число ще помогне на все още необвързаните да намерят любовта и подходящият партньр в живота. При семейните двойки този чудесен талисман бди над семейното щастие и хармония и съдейства за запазване за по-дълго време на романтичните отношения между партньорите. Дървото с розов кварц със своята деликатна и нежна енергия може да ви осигури спокойствие и хармония във времена на стрес и криза. Можете да го поставите и близо до компютъра за неутрализиране на електромагнитните излъчвания. Розовият кварц е познат от най-дълбока древност. За това свидетелстват откритите женски украшения от 7000г.пр.н.е. на територията на Древна Месопотамия. На Изток бил почитан и обичан като „камък на сърцето”. Те вярвали, че розовият кварц е донесен на Земята от Бога на любовта- Ерос, за да научи хората на любов и съчувствие. Tова е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив. Носете под формата на бижу или дръжте в себе си розов кварц, когато сте отчаяни и искате да ви обичат и да се грижат за вас. Спете с яйце от розов кварц за да привлечете любовта в своя живот. Един от най-важните камъни свързан с работата на Сърдечната чакра, розовият кварц отваря сърцето за всички видове любов- към себе си, към семесйтвото, към приятели, романтична любов. Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване. Позволява на преносителя си да отвори и приеме любов от другитеи да разпознае безусловната любов на Вселената. Използвайте го за да ви даде спокойствие и хармония във времена на стрес и криза. Може също да бъде използван за балансиране на всички чакри за премахване на негативните енергии и замяната им с любов. Твърдост: 7 Нумерологична вибрация: 7 Цвят: Розов Произход: Бразилия, Африка, Индия Емоционално Въздействие на Розивия Кварц: приемане, грижа за себе си, конфликти, криза, депресия, отчаяние, емоционален баланс, блокажи, изцеление, травма, прошка, нежност, тъга, вина, щастие, наранение чувства, ревност, радост, доброта, самота, любов, грижа, самосъхранение, позитивна енергия, премахване на негативност, самоувереност, самочувствие, стрес/напрежение, спокойствие. Духовно Въздействие на Розивия Кварц : Божествена любов, Духовна любов, Безусловна любов
 
ID 000014
Цена: 25.00 лв.
 
 
Дървото е символ на силата на природата и във фън шуй олицетворява растежа и развитието, положителната промяна. В практиката на фън шуй се придава особено значение на минералите и кристалите.Те със своята енергия се явяват мощен и красив способ за хармонизиране на енергията в дома. Дръвчетата изработени от различни кристали са популярно средство за активиране на различни аспекти от живота. Дървото с розов кварц- камъкът на сърцето и любовта, поставено в Югозападният сектор или в Сектора на любовта по вашето Гуа число ще помогне на все още необвързаните да намерят любовта и подходящият партньр в живота. При семейните двойки този чудесен талисман бди над семейното щастие и хармония и съдейства за запазване за по-дълго време на романтичните отношения между партньорите.
 
ID ID 00046
Цена: 30.00 лв.
 
Подпомага подобряването състоянието на кожата, ако е засегната от екзема и кожни обриви, помага за почистване на кожата от отрицателното въздействие на замърсители на околната среда, хармонизирафункцията на нервната система, помага за елиминирането на алергични кожни реакции.
Цена: 34.00 лв.
 
... В планинския хребет Тяншан, наричан още “Небесната планина”, на границата на Китай и Казахстан се издига белоснежен връх. Той е висок 7000 метра и е покрит с ледена шапка целогодишно, а огледалната му повърхност заслепява погледа. На местен диалект го наричат “Властелин на небесата” или “Хан Тенгри”... Якутите му казват “Тангара”, а монголците – “Тенгерийн”. Малко по-на изток се извисява друг седемхилядник - връх Омуртаг... Когато попиташ местен пастир (обикновено слабообразован и полуграмотен) кой е този връх, той ще ти отговори, че това е “Богът на българите”. На въпроса, кои са българите, той отговаря, че това са бившите господари на тези земи... (Йордан Вълчев, “Календар и слово”). В турските летописи от XV век се споменава, че връх Мусала (най-високият на Балканите) някога българите наричали Тангра... Проф. Васил Златарски сочи Тяншан като една от най-древните отправни точки на българите по пътя им към Балканския полуостров. Руският географ Н. Северцов в своя труд “Пътешествия в Туркестан” (1861г.) пише, че един от централните хребети на Тяншан се нарича Болгар. През 1946 г. съветският учен академик Н. Державин, на базата на езиков анализ доказва, че българите „принадлежат към най-древните до индоевропейски народи".
Цена: 10.00 лв.