Начало / Китайски монети / Плитка на Големите монети
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Китайски монети - Плитка на Големите монети

Ако искате да увеличите благосъстоянието си – това е Вашият Фън Шуй талисман! Магическата сила на числото 3, почитано във всички религии по света ще донесе в живота Ви финансов успех и благополучие.
 
ID 004
Цена: 15.00 лв.
 
Дърво с цитрин поставено в Югоизточният сектор или в Сектора на Богатството по вашето Гуа число в дома или офиса способства за успешен бизнес и стабилни доходи и за защита от финансови загуби, както и увеличава оптимизма и вярата в собствените ви сили. По формулата на Летящите звезди през 2012г. най-подходящото място за Дървото с цитрин е Западният сектор, където е разположена Звезда номер 8, олицетворяваща богатство и късмет. Активирането на тази хубава звезда ще ви помогне в разрешаването на паричните ви проблеми. Зареден от Слънцето, Цитринът затопля, пречиства и зарежда с енергия. Цитринът привлича професионален успех и богатство. Наричат го "Камъкът на търговците" , поставен в кутия с пари или чекмедже, в "ъгъла на богатството" привлича изобилие а носен в чанта или в джоб привлича успех. С положителната си енергия спомага за добрите взаимоотношения в семейството. Носен като бижу дава самочувствие и радост, предпазва от негативна енергия, поощрява мисълтта за нови идеи и избистря съзнанието. Работата с Цитрин може да помогне за преодоляване на депресия , освобождаване от гнева и създава ефективни умения в комуникациите. Активира Въображението носейки творчески идеи и пречистване на мислите. Може да увеличи оптимизма във всяка ситуация, чрез положителна нагласа на съзнателно и подсъзнателно ниво. Използвали са го като амулет срещу алкохолизъм, лоши мисли, скандали, клевети и коварство. Твърдост: 7 Нумерологична вибрация: 6 Цвят: лимоненожълт до златистокафяв Произход: Африка, Бразилия, Русия, България Минерален клас: Силикати Емоционално въздействие на Цитрин: спокойствие, комфорт, удоволствие, щастие, честност, надежда, вдъхновение, радост, самоувереност, самочувствие Духовно въздействие на Цитрин : изобилие, активира волята, творчеството, изяви
Цена: 25.00 лв.
 
Препаратът помага за отстраняване на стреса главно в менталната област, което може да доведе до положителни психо- соматични промени.
Цена: 34.00 лв.