Начало / Китайски монети / Монета на Богатството за късмет
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Китайски монети - Монета на Богатството за късмет

Тази монета е с необичайна форма и е за заключване на късмета.Датира от времето на династията Минг.Проектирана е като амулет за подобряване на късмета.Също и за хора които опитват късмета си в лотарии, конни надбягвания, на фондовият пазар и футболни залози,трябва да притежават този амулет.Носете го в джоба си, окачете го в колата или го поставете във вашият портфейл. Монетата на богатството увеличава неочакваният късмет и носи изненадваща доходност в делата ви.На монета има йероглифи "Jin Yi Liang", което буквално означава "една унция злато" Ето как може да използвате Монетата на богатството за да разширите възможностите си. 1.Носете я с вас в джоб,чанта, куфарче.Когато сте в колата я окачете там,за да ви зарежда с добър късмет и да сложи край на загубите ви. 2.Поставете монетата от вътрешната стара на дръжката на входната ви врата.Така ,че всеки път когато отворите вратата, дома ви да се пълни с неочаквано голям късмет. 3.Поставете монетата на югоизток в сектора на богатството. 4.Поставете я там където държите ценни книжа,банкови сметки,лотарийни билети и различни документи свързани с пари.Монетата ще увеличи шансовете ви за увеличаване на печалбите ви.
 
ID 280
Цена: 0.00 лв.
 
Фън Шуй Трикрака жаба.Наричат я Жабата на Парите и един от най-ефективните и най-известните символи на Фън Шуй. Жабата е трикрака, с паричка в уста и е стъпила върху купчинки от монети. Този талисман притежава изкючителна сила да привлича Богатството към притежателя си. Поставете я в югоизточният сектор на дома или на бюрото в офиса. Можете да я поставите на малка масичка срещу входната врата, но не директно, а под малък ъгъл и резултатите няма да закъснеят. Не я поставяйте директно на земята! Не пестете средства за покупка на жаба – тя трябва да изглежда изящно и скъпо – тя е символ на Вашето Богатство.
Цена: 100.00 лв.
 
Според Фън Шуй Тюркоазът носи Любов, здраве, щастие и успех. Универсален камък наа доброто и хармонията. Камък на висшата духовна борба със злото. На влюбените дарява щастие и съхранява Любовта, помирява скараните съпрузи. Носенето на тюркоаз осигурява просперитет, благоденствие, здраве и дълголетие. Носен от зли и недоброжелателни хора бързо старее и губи своята сила. Тюркоазът е духовен лечител, той прогонва лошите мисли и кошмарите. Привлича погледите, разкрива достойнствата на притежателя си. Пази от болести и вредни влияния на околната среда. Лекува ендокринни заболявания, гърлото, нормализира сърдечния ритъм и подмладява кожата. Още от древна Персия тюркоазът се слави като камък на щастливия късмет. Апачите вярват, че той съдържа небесните и морските сили. Сега продължава да се смята за "мост" между небето и земята, като се използва за духовно пречистване. Тюркоазът е наречен 'камъка на общуването" и осигурява равновесие. Той защитава от негативността и може да привлича любов. Тюркоазът е универсален лечител. В средните векове са приемани като талисмани срещу сърдечни болести, безсъние и нощни кошмари, поставяйки ги до леглото или в люлката на новородени,а за девойки и млади жени те са амулети за щастие в любовта и се подаряват на годеника в деня на женитбата. Тюркоазът предпазват от грижи, караници, вражди и гняв. Интересно тяхно свойство е, че предупреждават за опасност, като губят блясъка си. Както и човека, тюркоазът има младост, зрелост и старост и променя цвета си от син, в синьозелен до зелен. Фън шуй приложение: Поставено кристално дърво от тюркоаз в центъра на дома или офиса води до равновесие и духовно пречистване, югозапад - стимулира партньорството и любовта.
Цена: 30.00 лв.