Начало / Китайски монети / Връзка на Трите монети
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Китайски монети - Връзка на Трите монети

Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса. Много древен символ, изпозван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята. Ако искате да активирате собствения си финансов късмет поставете монетите в портмонето си. Така ще ги носите винаги със себе си и ще имате пряк физически контакт с техните енергии. Ако искате да активирате семейния финасов аспект може да ги поставите в Сектора на Богатството. В офиса може да ги поставите на бюрото. Друг често практикуван метод е да ги поставите пред или до входната врата. Така ще причлечете финансовия късмет. Някои семейства ги полагат под входното чердже или изтривалка или под прага. Смята се, че притежавайки връзката на Трите монети, финансовия успех ще ви споходи много скоро. Все пак бъдете търпеливи – за да се променят позитивно енергиите е необходим минимум един лунен месец от 28 дни.
 
ID 001
Цена: 9.00 лв.
 
 
Китайски монети, свързани с червена панделка са символ на Изобилие и Богатство. Използват се предимно за привличане и стимулиране на късмета в личния живот и бизнеса. Много древен символ, изпозван от десетки поколения. Монетите имитират старинната китайска валута, която е наситена със символика. Кръглата форма символизира небето и Вселената, квадратната дупка в средата е Земята.
 
ID 701
Цена: 5.00 лв.
 
Радиестезията е дума, съставена от латинското - „radius” излъчване и гръцкото „естиси” - усещане. Когато пресичаме излъчването (вибрациите) на друг човек или място, в организма ни се получава реакция от наслагването на външното излъчване и нашето собствено. Получава се ново излъчване – вибрация, което може да се установи посредством радиестезично махало, багета, лозова пръчка, метални рамки, биорадиометри и т.н. Радиестезията е наука, древна колкото човешкия род. Съвременните хора са загубили до голяма степен качеството си да усещат енергиите и по този начин са затворили сетивата си за “невидимия свят” на природните стихии и сили, които ни заобикалят. Не се знае кога за първи път е използвано махалото. То е било един от атрибутите на гадателите още в каменната епоха. Намерени са махала отпреди осем хиляди години, използвани вероятно от древните шамани.
Цена: 12.00 лв.
 
Препаратът помага за отстраняване на стреса главно в менталната област, което може да доведе до положителни психо- соматични промени.
Цена: 34.00 лв.