Начало / Пагоди / Пагода (нефрит)
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Пагоди - Пагода (нефрит)

Пагодата ви носи отлично знание,известност в определени среди ,помага за бързото изкачване в кариерата и обучението .Може да поставите Пагода в гостната, в кухнята и в трапезарията .Тя се явява прекрасен активатор на знанието на вашето дете.Ето защо е необходимо да сложите пагода на бюрото или във шкафа с книги и учебници. Незаменима в офиса предпазва от плагиатство .Тези хора които са свързани с наука или студенти,пагодата им помага за бързото запомняне на сложни факти. Но и с тези свойства тя не се ограничава :ако сложите пагода до болен човек той ще започне бързо да се възстановява.
 
ID 2014
Цена: 25.00 лв.
 
 
Пагодата ви носи отлично знание,известност в определени среди ,помага за бързото изкачване в кариерата и обучението .Може да поставите Пагода в гостната, в кухнята и в трапезарията .Тя се явява прекрасен активатор на знанието на вашето дете.Ето защо е необходимо да сложите пагода на бюрото или във шкафа с книги и учебници. Незаменима в офиса предпазва от плагиатство .Тези хора, които са свързани с наука, или студенти,пагодата им помага за бързото запомняне на сложни факти. Но и с тези свойства тя не се ограничава :ако сложите пагода до болен човек той ще започне бързо да се възстановява.
 
ID 399
Цена: 50.00 лв.
 
Това прекрасно дърво с ‘листа’ то различни полускъпоценни камъни е талисман за щастие, успехи и изобилие. Нефритът -камъка на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефритът е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония. Ахатът -предпазва от уроки и предателства. Камъкът успокоява, предотвратява спорове и излишни кавги, прояснява ума. Тигровото око -камък на късмета и изострената интуиция. За това е особено подходящ като амулет за бизнесмени, предпазвайки ги от злите очи и дела на конкуренцията и помагайки за правилната преценка на ситуацията. Розовият кварц се счита за един от най-мощните символи за любов и хармония във Фън Шуй. Соколово око -камъкът изостря чувствата и възприятията и ви прави интуитивни, дарява проницателност. Пази от неприятности, енергийни вампири и недоброжелатели.. Карнеола -олицетворява Семейното Единство и Почтеност, символизира силата и красотата на Земята. Аметист- Смята се, че аметистът носи щастие, укрепва волята.Мощен защитник от лош късмет. Тюркоазът носи Любов, здраве, щастие и успех. Универсален камък на доброто и хармонията..
Цена: 375.00 лв.
 
Прецизна багета- много чувствителна на лагери, сгъваема. Използва се както за радиестезична енергийна диагностика по чакри, така и за по прецизна работа по откриване на подземни води , геоложки разломи, мрежи на Хартман и Кюри и др.
Цена: 55.00 лв.