Начало / Пагоди / Пагодата на Слона
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Пагоди - Пагодата на Слона

Слонът носи късмет на стопаните на дома и техните деца. Символ е на творческия потенциал и растежа. Мощен инструмент за контрол над негативните енергии. Всяко място, в което се намирапагодата, ще уравновеси енергията си. Пагодата на Слона има свойството да преобразува и разсейва лошата енергия и е особено подходяща за детски стаи и увредени сектори в дома.
 
ID 025
Цена: 15.00 лв.
 
Мандариновото дърво е символ на финансовият късмет. Има свойството да умножава придобитото. Поглъща лошата Ша енергия и я преобразува. Изработено с много любов и внимание, това изкуствено дърво се състои от мраморна саксия, масивен ствол, листа от нефрит (!) и плодове от натурален камък. Фън Шуй свързва мандарината със златото. Не случайно китайската Нова Година се посреща с обсипани от плодове мандаринови дръвчета –символ на Богатство и Благополучие. Мандарината е и знак за желан и сполучлив брак и семейно щастие. Затова е използвана и като амулет за любов от младите момичета
Цена: 200.00 лв.
 
Подпомага подобряването състоянието на кожата, ако е засегната от екзема и кожни обриви, помага за почистване на кожата от отрицателното въздействие на замърсители на околната среда, хармонизирафункцията на нервната система, помага за елиминирането на алергични кожни реакции.
Цена: 34.00 лв.