Начало / За нас
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Човекът от далечни времена е почитал различни предмети и символи и ги е използвал като амулети и талисмани. В България например, за щастлив амулет се счита подковата, която носи късмет на притежателя си. Символите, амулетите и енергийните коректори на Фън Шуй имат за цел привличане на положителната енергия и защита от неблагоприятните въздействия и нещастия. От дълбока древност императорите и заможните хора на Китай са използвали свещенните символи на Фън Шуй за привличане на богатство и слава, ревностно пазейки тайната от обикновените хора.
Днес учението на Фън Шуй е достъпно и за Вас. Много известни хора използават амулетите на Фън Шуй, който са им помогнали да преуспеят в бизнеса и личния си живот. Ние създадохме специално за Вас Българският Фън Шуй магазин.
Сега и Вие имате възможност да измените живота си, използвайки древните методи. Днес, като и в миналото, символите и амулетите на Фън Шуй оказват мощно въздействие. Всеки символ, знак и изображение са начин за свързване с енергийните сили, управляващи пространството. Работейки с тях, Вие леко ще се справяте с трудностите и проблемите, ще влезете в нов свят, пълен с любов и щастие, благополучие, здараве и красота. Нашите стоки могат да бъдат чудесен подарък за близките Ви хора и приятели.
За да дойде промяната в живота Ви е необходим около един лунен месец. Това е времето, за което енергиите в дома или офиса се преподреждат и прегрупират и започват да влияят благотворно върху обитателите.
Нормално е, ако енергийният коректор или амулет, който ползвате - вятърен чан, кристал или фигура, измени своят цвет или потъмнее. Това е резултат от неговата работа с енергиите и преобразуването им. В този случай е необходимо амулетите да се почистват периодично.