Начало / Доставка и плащане
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Може да направите своята поръчка, като добавите в кошницата желаните от Вас продукти. Попълнете внимателно Формата за Поръчка: Въведете Вашите персонални дани: име, точен адрес за доставка (дом или офис) и задължително МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН за сигурна връзка с Вас (ЕГН не е задължително!)

 

Закупените от Вас артикули, подготвени и изпратени от www.bgfengshui.com ще пътуват на преференциални цени на доставка с куриери.

Ако решите самостоятелно да подготвите Ваша пратка, без да се ангажирате с покупка от сайта, Еконт Експрес ще Ви предостави 3% отстъпка за всяка пратка, по която сте платец. 

 

 

 

Разходите по доставката са между 5 и 7 лв. и зависят от теглото и начина на доставка на Вашата поръчка.  Срокът за получаване на продуктите е 24 часа след приемане на поръчката.
Ние ви гарантираме, че получавате оригинални  и качествени продукти.


РЕКЛАМАЦИЯ
Според Закона за Защита на потребителите (ЗЗП)  и правилата за търговия в интернет, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер и материал. Тогава стоката може да бъде върната, за сметка на клиента, в рамките на 7 дни след покупката.