Начало / Екземекс
КАТЕГОРИИ ПРОДУКТИ

Фън Шуй Дървета от полускъпоценни камъни

Огледала

Гривни и колиета от полускъпоценни камъни

Китайски хороскоп

Екземекс

ID 2013
 

Състав: 20% етилов алкохол, билки: камшик – стрък (Agrimonia eupatoria), ракитник – плод (Hippophae rhamnoides), трънка – цвят (Prunus spinosa), смрика – плод (Juniperus communis), хвощ полски – стрък (Equisetum arvense).

Подпомага подобряването състоянието на кожата, ако е засегната от екзема и кожни обриви, помага за почистване на кожата от отрицателното въздействие на замърсители на околната среда, хармонизирафункцията на нервната система, помага за елиминирането на алергични кожни реакции.

Хранителната стойност на 1 мл (20 капки)

Енергетика (ккал/кДж) 1,4/5,8
Протеин (гр) 0,0
Въглехидрати (гр) 0,0
Мазнини (гр.) 0,0

Съдържание на 1 мл (20 капки)

Билков екстракт (mg) 0,1

Препоръчителна дневна доза: 10 капки 2 пъти дневно. Да не се пият от шишенцето, не използвайте метална лъжица. Поради специалните билкови аромати 20 минути преди ядене и 20 минути след това да не се пуши, да не се пие чай или кафе и да не се използват продукти, съдържащи ментол.

Препоръчителната дневна доза не трябва да се надвишава. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца. Хранителните добавки не са заместител на един балансиран и разнообразен хранителен режим и здравословен начин на живот. Не е предназначен за деца, бременни и кърмещи жени.

Съхранение: на сухо и тъмно място, при температури от 5 до 25 °C, с отвора нагоре. Да се пази от пряка слънчева светлина и електромагнитни полета. Не съхранявайте в хладилника, в близост до микровълнова печка, телевизор, мобилен телефон и т.н. Съдържанието на препарата не трябва да влиза в контакт с метали и ароматизираните храни.

Споделете